We have moved our support service to a new technical support system. Since 17.01.2022, we have disabled the ability to create appeals through the userecho personal account. Now all requests are processed via mail to support@iridi.com .

Thank you for your understanding and have a nice day.

Recently updated topics 339

0
Beantwoord

What has happened to the standard HDL Scanner?

akrano 1 jaar geleden bijgewerkt door Darren 3 maand geleden 14
0
Under review

Android serial conrtol *ProDVX Side light bars

Kristjan Kotkas 1 jaar geleden in Bugs and problems bijgewerkt door Vladimir Ovchinnikov (expert) 4 maand geleden 5
0
Beantwoord

Возможность установки ПО иридиум сервер.

Андрей Базлов 9 maand geleden in Other bijgewerkt door Vasiliy Tatarinov 8 maand geleden 1
0
Waiting for user's reply

More logic blocks in iRidium Studio Schemes?

Zoran Apostolovski 9 maand geleden in Ideas bijgewerkt door Aleksandr Romanov (CTO) 8 maand geleden 3
0
Under review

Persistant Virtual Server Variables : how to get them working?

Dennis Piet 1 jaar geleden in Bugs and problems bijgewerkt door Vladimir Ovchinnikov (expert) 8 maand geleden 8
0
Beantwoord

Add comma to number in lable?

Tanapol E. 9 maand geleden bijgewerkt door agalexin 9 maand geleden 2
0
Under review

Project Update Ports

Mike Slattery 3 jaar geleden bijgewerkt door Vladimir Ovchinnikov (expert) 9 maand geleden 7
0
Beantwoord

Beckhoff ADS

Allan Kowsky 5 jaar geleden in Bugs and problems bijgewerkt door Thao Dang 9 maand geleden 40
0
Beantwoord

Incorrect Total tags in server project

Wouter van der Post 11 maand geleden bijgewerkt door Tanapol E. 10 maand geleden 5
0
Fixed

Scanning the Domintell bus with the new module.

Richard t Lam 1 jaar geleden in Bugs and problems bijgewerkt door Frederic 10 maand geleden 7

Voting for ideas 27

0
Waiting for user's reply

More logic blocks in iRidium Studio Schemes?

Zoran Apostolovski 9 maand geleden in Ideas bijgewerkt door Aleksandr Romanov (CTO) 8 maand geleden 3
+35
Voting

Access rights to users

Deepak 4 jaar geleden bijgewerkt door Pepijn Albers | TechMo 1 jaar geleden 7
0

Database Backup and Restore

Kris 2 jaar geleden in Ideas bijgewerkt door Vladimir Ovchinnikov (expert) 2 jaar geleden 1
+6
Voting

[Mobile Client] Use front camera for QR-Code read.

Francesco Zangara 2 jaar geleden in Ideas bijgewerkt door Aleksandr Romanov (CTO) 2 jaar geleden 1
0
Started

Вставка иконок в кнопки

Умед 2 jaar geleden in Ideas bijgewerkt door Arina Kiselyova 2 jaar geleden 2