Напишите здесь описание Вашего форума ...
Under review

Sonos not working with latest Sonos Firmware

Jackie Roos 11 months ago in Bugs and problems • updated by Dmitry - support (expert) 3 months ago 109

Hi

we have updated our Sonos to firmware 7.2

and the iRidium Sonos module has stopped working:

Can you please fix


thanks

Answer

Hi, Matthijs
Please, check your version of i3pro app (above 1.1.5) and version of project code

+2
Answered

Apple TV Driver Appear In i3 Lite Store

Dmitry Ryzhkov 1 year ago in Modules • updated by Aleksandr Romanov (CTO) 5 months ago 2

Hello everybody, moving projects in somebody:)))


New Apple TV Lite driver in the Cloud Store.


+1
Waiting for user's reply

iRidium studio: Add changing a background color of Gallery items

Oksana (expert) 2 months ago in Ideas • updated 2 months ago 2

Hello!


Please, add changing a background color (black for light items and white for dark items or choosing between: black, white and transparent) of Gallery items, because it's very difficult to understand, what icons contain.


Thank you!


For example:




Demo:

+1
Voting

i3lite. No license visible in i3 lite app

Theo Derks - NL (distributor) 6 months ago in Ideas • updated by Aleksandr Romanov (CTO) 5 months ago 1

Hi

When gate installed, it's not clear in i3 lite app which license (for which modules) are active.


It's not showed in i3 lite app (in webinterface it's showed, but that's not accessible for end-user).


please show the current (installed) license in i3 lite app, when gate module(s) is activated.


Thanks


Theo


0
Under review

Volume level - Serial rs-232

Christine Bizarello 5 days ago in Ideas • updated 4 days ago 2

I have a project for AV automation and I'm using a global cache driver to control the device trough rs-232 port.

My device has the command "<11VOxx0x0D" to control the volume, where the 'xx' is the level of volume that goes from 00 to 38.

I need to create a level that controls this volume without the need of the creation  of 38 buttons for it. Can anyone help me?

0
Under review

i3Pro displays white screen when using displaylink monitors.

Mike Slattery 1 week ago in Bugs and problems • updated 6 days ago 2

I have been using a SEETEC 10.1" USB DisplayLink monitor running on an INTEL NUC for some applications. When I tried to run i3Pro, it would only display a white screen for the program. The resolution of the monitor is 1024x600. I did find a work around by placing a monitor EDID emulator on the HDMI out of the NUC and then set the display settings to duplicated at 1024x600.


Can you check to see why i3Pro does not display with a DisplayLink monitor. 

0
Under review

Scroll static list

Stefano Addiego 1 week ago in Bugs and problems • updated 6 days ago 3

i need help, i have iphone 6s, resolution in 1366 pixel, i make 1500 pixel list and scroll correctly, if i make 1500 pixel subpage, and i make static list don t scroll, or top or bottom, help please

0
Under review

Umc server knx offline

Stefano Addiego 1 week ago in Bugs and problems • updated 6 days ago 4

hi, i have problem with umc server, in setting, i have knx interface offline, i send command but not work, but in ets5, i see umc knx interface and i can send command knx direct on the bus and work correct, help please

0
Under review

project token default value not updated

Kenny Stoepel 1 week ago in Bugs and problems • updated by Vladimir Ovchinnikov 6 days ago 1

Hi,


I have created a project token via the editor and have it set to a default value. 

after changing this value the new value is not updated anyware when running the simulator.

even reading this value via javascript still has the old value.

0
Answered

iRidium Server with Dual NICs

Iain Brew 2 weeks ago in Bugs and problems • updated by Vladimir Ovchinnikov 2 weeks ago 18

I have a Windows 10 PC set up as an iRidium Server which has dual NICs:


NIC 1 (AV Network) 192.168.3.1, 255.255.0.0 (no internet access - manually set)

NIC 2 (Campus Network) 10.36.132.x, 255.255.255.0 (internet access via DHCP)


On the PC itself I can see the web server via 127.0.0.1:8888 and 10.36.132.x:8888

From another PC on the Campus network I can see it via 10.36.132.x:8888


However, iRidium does not see the 192.168.3.1 address I have setup for the AV network. Is there a way for it to be accessible from multiple IPs? I noticed when starting up, server lists all the IPv4 addresses available to the machine and it does show my 192.168.3.1 address. 


I want to be able to have my AV network operate independent on one Ethernet interface, and use the second Ethernet interface to log in to the server from the normal campus network. Can this be done?